Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.ftino-reuma.gr δημιουργήθηκε από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «POWER IT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας toumpa@watt-volt.gr και τηλέφωνο 231 231 2348.

Η είσοδος και η περιήγηση στην ιστοσελίδα προϋποθέτει την αποδοχή των γενικών όρων και όρων χρήσης που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Προτού περιηγηθείτε παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του παρόντος, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστοτόπου. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεται τις εκάστοτε τροποποιήσεις τους

1. Όροι

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας . 2. Περιορισμός Ευθύνης.

Η εταιρία “ POWER IT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ” δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών ή χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ftino-reuma.gr σε περίπτωση που διαπιστωθεί αναντιστοιχία στη διαθέσιμη ποσότητα που αναφέρεται σε οποιοδήποτε προϊόν ή σε περίπτωση λάθους τυπογραφικού. Η διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αναφέρεται στη δεδομένη στιγμή κατά την οποία ο χρήστης-επισκέπτης βλέπει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Από εκεί και πέρα η διαθεσιμότητα των προϊόντων δύναται να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή πέρα από τον έλεγχο της εταιρείας ‘’ ΄΄ όπως επί παραδείγματι σε περίπτωση πώλησης μέρους της αναγραφόμενης ποσότητας ή δέσμευση της σε άλλη , διαφορετική παραγγελία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της “ POWER IT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ” δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η “ POWER IT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Εταιρείας. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων είτε αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας είτε η τελευταία έχει άδεια χρήσης για αυτά και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση, αντιγραφή και εμπορία των ονομάτων, εικόνων, εμπορικών σημάτων, λογοτύπων και διακριτικών γνωρισμάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα . Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. Υποχρεώσεις Χρήστη

Η είσοδος και περιήγηση στην ιστοσελίδα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική και ιδιωτική χρήση και για νόμιμους σκοπούς, σε συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Ο χρήστης-επισκέπτης αποδέχεται τους όρους αυτούς και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και ότι δε θα επιχειρήσει να προκαλέσει βλάβη πραγματοποιώντας πράξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα ενδέχεται, μεταξύ άλλων, να παρέχει υπερ-σύνδεσμο (hyper-link) σε ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι έχουν τον πλήρη έλεγχο για το περιεχόμενο που αναρτούν σε αυτές και συνεπώς την πλήρη ευθύνη για την ασφάλεια των ιστοσελίδων τους, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου και των υπηρεσιών τους. Η Εταιρεία δεν ασκεί τεχνικά κάποιον έλεγχο πριν την παραπομπή σε κάποιον υπερσύνδεσμο (hyperlink) και για τον λόγο αυτό δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών αυτών. To ίδιο ισχύει και για τους διαφημιστικούς τίτλους (banners)

5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών του ιστοτόπου, τα οποία οι ίδιοι διέθεσαν και για την επεξεργασία των οποίων οι ίδιοι συναίνεσαν ταυτόχρονα με την υποβολή τους στα αντίστοιχα πεδία (επικοινωνίας ή/και εγγραφής ή/και αγορών ) στον ιστότοπο της Εταιρείας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. (να εισαχθεί link για την πολιτική cookies και Προσωπικών Δεδομένων)

6. Διαφήμιση και παροχή συναίνεσης -ειδικής άδειας για τον σκοπό της διαφήμισης

Στην ιστοσελίδα ενδέχεται να υπάρχει ροή διαφημίσεων και προβολή περιεχομένου με σκοπό τη διαφήμιση. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων (ακρίβεια, ποιότητα, νομιμότητα) ούτε και για την ικανοποίηση κάθε αξίωσης που προκύπτει από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων μερών ή εννόμων υποχρεώσεων των ίδιων των διαφημιζομένων, για τα οποία υπεύθυνοι παραμένουν πάντα οι ίδιοι οι διαφημιζόμενοι.
Η Εταιρεία δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκύψει από πιθανή συνδιαλλαγή (συνομιλία, επαφή, εμπορική συναλλαγή) μεταξύ του επισκέπτη/ χρήστη και τρίτων παρόχων που διαφημίζονται στον ιστότοπο της.

7. Αποποίηση Ευθύνης

Η Εταιρεία, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών, επιλογών και του Περιεχομένου του ιστοτόπου στη χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.

8. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Ελληνικό, Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.